Погрижете се за кожата си днес, за да е красива тя утре!

Погрижете се за кожата си днес, за да е красива тя утре!
1 януари 2020

„Единственият начин да живееш дълго е да остарееш.“ Тази стара максима е абсолютно вярна, но кой иска да остарява? Е, няма как да предотвратим този естествен процес, но е във възможностите ни да го забавим и въпреки възрастта, да изглеждаме перфектно!

 

Първите, най-видими признаци на стареене засягат кожата. Основна причина за това е пониженото производство на колаген – протеинът, който я поддържа гладка и еластична. Той играе ролята на естествено „лепило“, което поддържа тъканите и придава структурата на кожата. След двайсетте, човешкото тяло произвежда с 1% по-малко колаген в кожата всяка година.

Загубата на хиалуронова киселина е друг фактор в кожното стареене. Хиалуроновата киселина, известна още като хиалуронан, също се произвежда естествено от тялото. Приблизително половината количество от нея присъства в кожата – там тя се свързва с водата и спомага за задържането на влагата.

Как се справят жените по света със загубата на колаген и хиалуорнова киселина? Повечето от тях се подлагат на различни хирургични процедури за подмладяване, инжектират си ботокс и хиалуронова киселина, подлагат се на лазерно лечение, микродермабразио и др. Тези методи обаче, не са достъпни за всеки, ефектът на някои от тях е временен, а други са свързани с известни рискове. Много по-добро решение е терапията с колаген и хиалуронова киселина под формата на капсули!

 

BioCell Collagenтм за да изглеждате и да се чувствате по-добре!

Приемът на колаген и хиалуронова киселина под формата на капсули забавя увреждането на кожата и заличава някои от най-видимите признаци на стареене, без рискове за здравето.

Един много добър избор, който можете да направите, е BioCell Collagenтм  - патентована съставка, източник на оптимално абсорбиращ се колаген, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Само най-престижните компании влагат BioCell Collagenтм в продуктите си.

BioCell Collagenтм е и най-търсеният и продаван колаген в САЩ. Отличèн е с 6 патента за безопасност и ефективност, издадени от Патентното ведомство на САЩ. Действието му е оценено в повече от 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания върху хора.

BioCell Collagenтм притежава статут  GRAS, който гарантира, че производствените процеси при създаването му са съобразени с Добрата производствена практика (GMP - Good Manufacturing Practices).

Биосел колаген – отличен избор за поддържане на кожата млада! Биосел колаген е естествен продукт, източник на патентованата съставка BioCell Collagenтм (хидролизиран колаген тип II, ниско молекулярна хиалуронова киселина и хондроитин сулфат).

 

Как действа Биосел колаген:

-насърчава производството на колаген в дермата и спомага за възстановяване свежестта и тонуса на кожата;

-допринася за намаляване на фините линии и бръчките, при редовен прием може да забави появата на нови;

-съдейства за възстановяване еластичността на кожата в областта на шията;

-заздравява кожните структури и може да намали проявите на целулит;

-заздравява нокътната плочка.

 

Бонус действие на Биосел колаген. Колагенът има доказани ползи и по отношение на ставите. Продуктът Биосел колаген е подходящ избор и за поддържане на тяхната здравина и устойчивост, подобряване гъвкавостта на тялото и намаляване на болката и дискомфорта при различни ставни проблеми.

 

Биосел колаген с хиалуронова киселина съдържа 60 капсули. Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане на празен стомах. За интензивна употреба – по 4 капсули дневно.

 

Дайте най-доброто на кожата и ставите си, за да бъдете в отлична форма дори в по-късните години от живота!

 

Към продуктаhttps://beautyssima.bg/biosel-kolagen-500-mg-60-kapsuli-griza-za-kozata-i-stavite.html