Olay

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Olay

Olay е неподвластен на времето бранд, спечелил мощна репутация през годините за своите продукти против стареене. През годините Olay се разраства изключително много като бранд, претърпявайки няколко собствени козметични промени. По-рано известна като Oil of Olay Beauty Fluid, впоследствие компанията се преименува само на Olay.

Използвайки задълбочено познаване на процесите на стареене на кожата, новаторски съставки и формулировки и доказано тестване на ефективността, учените от Olay проектират и разработват продукти, които работят. Партнирайки си със световноизвестни дерматолози, Olay пуска нови продукти, които работят на повърхностно клетъчно ниво за по-млада кожа и лекуват първопричините за проблемите на кожата. OLAY изследва щателно хиляди съставки всяка година и само най-добрия 1% от оценените съставки се селектира за техните продукти. Инвестират милиони, за да направят най-добрите възможни козметични продукти. А продуктите се създават и тестват с хиляди жени.

Козметичните продукти на OLAY са спечелили стотици награди. 

Всяка година милиони жени по света доверяват кожата си на OLAY.

Кремовете Olay са истинска трансформация, която оставя кожата да изглежда великолепна и без възраст. Спорeд Olay има неща, които могат да покажат възрастта ви, но кожата ви не трябва да е сред тях.

 

С решения за красота за жени от всички възрасти, Olay ни напомня, че всеки ден е шанс да бъдем най-добрата възможна версия на себе си! 

Можем да спрем времето и да се радваме на здрава, млада и сияйна кожа.