Nature’s Way

Nature’s Way

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Nature’s Way

Nature’s Way – природните продукти, на които можете да се доверите!

 

Американската компания за хранителни и диетични добавки Nature’s Way  вече 50 години поддържа най-високите стандарти в производството на витамини, минерали, мултивитамини, пробиотици, билкови екстракти и други продукти за здраве.

 Всички продукти на Nature’s Way се отличават с висока ефикасност, чистота на състава и 100% безопасно действие. Те са съобразени с високия GMP стандарт (Добри производствени практики). Съставът им е признат като безопасен с Tru-ID сертификат, който гарантира отсъствието на опасни съставки и фалшификати. Nature’s Way се гордее и с признанието на високо ценени асоциации като American Herbal Products Association, UNPA, American Association of Homeopathic Pharmacists и др.

Билковата линия на марката предлага внушителният набор от около 200 билкови формули. Билките на Nature’s Way многократно са награждавани от различни независими организации. През 2016 г. за седми пореден път са удостоени с престижното отличие „Natural Choice Award” на Whole foods magazine – водещ портал в областта на здравословния начин на живот.

Контрол върху чистотата на състава! Nature’s Way залага на специална система на отглеждане, при която се използват само култивирани билки. Така рискът от досег с вредители или от замърсяване с химични субстанции е напълно елиминиран.

Растенията, от които се извличат екстрактите се берат в точно определен период от развитието им, когато активните вещества са в най-високата си концентрация. Благодарение на това билковите екстракти се отличават с висока биологична активност и бързо, осезаемо действие.

Оптимално усвояване! Специалната технология на производство гарантира, че биологично активните вещества в състава на екстрактите навлизат в кръвообращението и наистина имат ефект.

Продуктите на Nature’s Way не съдържат изкуствени оцветители и овкусители, млечни продукти, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени.