Лунакол - Имуномодулатор /Луназин пептид 60 капсули

  • Марка: COLWAY
  • Кат. номер: 0798
147,00 лв.

-15%  с код  COL555

 

LunaCol е първият в Европа регистриран продукт, който съдържа луназин – уникален белтък, пептид, извлечен от соякойто е първата опозната епигенетична храна. 

 

Пептидите са вид протеини. Те са основен елемент в организма и биорегулатор - пренасят биологична информация между клетките, като по този начин стимулират растежа на клетките и регенерацията.

 

Епигенетична храна – белтък, който е способен да поправя записаната в гените „биологична съдба”. За да разберем какво е епигенетика да си представим, че сме „написани“ генетично малко с химикалка и малко с молив. Написаното с химикалка е ГЕНОМ и не може да се промени. Написаното с молив е ЕПИГЕНОМ и може да го променим! Не може да променим своя ДНК, но можем да изключим нездравите гени, а здравите да „насърчим“.

 

Това означава, че системното приемане на луназин няма да промени нашия ДНК код, но позитивно влияе как нашето ДНК изразява себе си. При което добрите промени в организма са онаследени (!). Това е първата изследвана хранителна субстанция, за която американските лекари твърдят, че реално повлиява на кондицията на нашия организъм. И дори предаваме получените здравни ползи на своите деца!

 

На тема луназин, открит в края на XX век, са написани хиляди разработки. Сред тях са медицински изследвания като лекарство за кръвообращението, Alzheimer и Parkinson. В световната медицина се появиха стотици работи,които говорят за спиране на развитието на раковите клетки и за избягване на раковите разсейки от луназина. Здравите хора, които се суплементират редовно, се впечатляват, че използват възможностите на епигенома и много рядко боледуват. Именно в епигенома се освобождава добрата експресия на гените – здравите гени са включвани, a нездравите изключвани, което доскоро беше само тема за научна фантастика.

 

В единствено достъпните за целия свят продукти с луназин – американските хранителни добавки – се намират не повече от 600 ng чист луназин (nanogram е милиардна част от грама!). В една капсула от LunaCol се намират 5 miligramа активен луназин. Това е 833 пъти (!) повече, отколкото в капсулите на американските интернет магазини. Как е възможно това? Авторска, полска методика за добиване на луназин, много по-производителна от американските, е разработил Филип Пожуцек от Познан.

 

ЛУНАКОЛ e продукт, който определя световните тенденции в хранителните добавки. Произведен от Colway през 2018 г. е препарат от три компонента. Lizozym – е един от базовите ензими за защита на организма и вродена част от имунната система. Бета глюкани – най-важната съставка от диетичните фибри. И Луназин.

 

✓ Имуномодулатор.
✓ Подпомага и подобряват работата на имунната система.
✓ Мощен антиоксидант.
✓  Срещу патогенни микроорганизми.
✓  Анти-бактериално.
✓ Съдействат за понижаване нивото на лошия холестерол (LDL).
✓ Превенция на сърдечно- съдови заболявания.
✓ Антиканцерогенна активност.

 

Активни съставки:

Луназин - пептид, открит в соята и някои зърнени култури, който е обект на изследвания от 1996 г., фокусирани върху рака, холестерола и сърдечно-съдовите заболявания и възпаления.

 

Лизозим (мурамидаза) - е основният ензим за имунитета на бозайниците и вродена част от нашата имунна система. Много висока концентрация на лизозим се съдържа в коластрата, която предпазва новороденото човешко бебе, преди да произведе собствена имунна система. Това е едно от най-ценните вещества, които могат да бъдат включени в състава на хранителна добавка, тъй като в продуктите, които консумираме, лизозимът се среща само в белтъците на яйцата (при условие, че не са били термично обработени) и следи в не-UHT мляко, особено козе мляко .

Луназин - пептид, открит в соята и някои зърнени култури, който е обект на изследвания от 1996 г., фокусирани върху рака, холестерола и сърдечно-съдовите заболявания и възпаления.

 

Лизозим (мурамидаза) - е основният ензим за имунитета на бозайниците и вродена част от нашата имунна система. Много висока концентрация на лизозим се съдържа в коластрата, която предпазва новороденото човешко бебе, преди да произведе собствена имунна система. Това е едно от най-ценните вещества, които могат да бъдат включени в състава на хранителна добавка, тъй като в продуктите, които консумираме, лизозимът се среща само в белтъците на яйцата (при условие, че не са били термично обработени) и  следи в не-UHT мляко, особено козе мляко .

 

Бета-глюкан - са най-важните компоненти на диетичните фибри. Систематичната им консумация е дълбоко оправдана от широко разбраната профилактика - в нарастващото осъзнаване на необходимостта да допълваме ежедневната си диета със здравословни вещества, все повече и повече се обръща внимание на полизахаридите. В LunaCol няма пълнители на капсули - тази роля играят 1,3 -1,6D β-глюкани, които са изключително ценни за здравословното хранене.

 
Състав: Екстракт от дрожди (Saccharomyces cerevisiae) стандартизиран до 25% бета-D-глюкан, рибен желатин (капсула), средство против слепване (калциев карбонат), лизозим, соев екстракт стандартизиран до 10% луназин.
 

Препоръчителен дневен прием:
1 капсула, два пъти на ден,приета с чаша вода.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Опаковка – 60 капсули

 

Производител: COLWAY, Полша

Тип продукт
Употреба
Имунитет
Доставка

Доставка

 

Стоките поръчани от вас се доставят с куриерски фирми Еконт и Спиди. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

 

За поръчки над 80.00 лв. доставката е безплатна за територията на България. Безплатна доставка се извършва само с куриерска фирма Спиди.

 

За доставки извън територията на Република България се изисква предварително заплащане по банков път, както на стойността на поръчаните продукти, така и на таксите за доставка. Моля да се свържете с нас, предварително, за да ви кажем точно каква ще е цената на доставката, която зависи от тежестта на стоките и дестинацията.

 

Доставките се извършват от 1 до 7 работни дни след потвърждаване на адреса и поръчката по телефон или имейл.  Всички заявки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 

Плащане

Поръчката може да бъде заплатена чрез: 

Наложен платеж

 

Заплащате в брой дължимата сума за стоката и цената на доставката на куриера след проверка на съдържанието на пратката. Всички поръчки се изпращат с опция "преглед". 

 

Стойността на доставка с куриерски фирми Еконт и Спиди не е включена в цената на продуктите и се заплаща при получаване на стоката. Тази стойност не е по-малка от 3.40 лв. на доставка. Чрез модула в онлайн магазина, доставката се начислява при завършване на поръчката.  

 

Важно: Когато заплащането е в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Клиентът получава фискален документ от Еконт Експрес ООД или Спиди АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

 

Банков превод

 

При плащане с банков превод цялата дължима сума за стоката и разходите по доставката трябва да бъдат заплатени в срок до 3 работни дни след направената покупка, в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана. Заплащането става след издаване на фактура от фирма Янис Л Трейдинг ЕООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на Янис Л Трейдинг ЕООД.

 

Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените начини да не е приложим ( проблем с  интернет или проблем с платформата).

 

Плащанията се извършват само в български лева.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!