Le Mont Botanique

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Le Mont Botanique

LMB logo

Натурални ● Чисти ● Истински

 

Насладете се на всичко, което искате и от което се нуждаете за здрава и сияйна кожа.  Le Mont Botanique ви осигурява натурална и органична алтернатива, с която да дадете възможно най-доброто решение на вашата кожа. 

LMB се фокусира върху използването на природната енергия, съхранявана в ензимите на живите растения, с цел да се повиши естествената способност на кожата за регенериране, възстановявайки я до съвършенно здраве и младост. Серумите на марката са в специални херметични опаковки с малка доза, за да се предотврати окисляването и да останат свежи по всяко време, без химически консерванти.

 

След клинични тестове и сертифициране от IEC във Франция за положителни резултати, марката Le Mont Botanique стартира с уникалната си концепция за използване на свежа растителна енергия за ускоряване на самовъзстановяването, без изкуствени консерванти в малки херметични опаковки. Защото ефективността на всякакви естествени растителни формулировки е пряко свързана с това колко свежи са те и веднъж изложени на кислород, броят на живите растителни ензими в тях бързо намалява.

 

Формулите на LMB не съдържат парабени, никакви химически консерванти, никакви тестове върху животни, никакви изкуствени оцветители или аромати.

 

 

Гамата „Прясна, натурална,фактивна козметика“ на Le Mont Botanique е напълно уникална. Освен че няма химически консерванти и сгъстители, формулировките на LMB са изключително ефективни, защото са пресни и съдържат живи растителни ензими, благодарение на малките херметически затворени опаковки, предотвратяващи бързото окисляване и замърсяване след отваряне.

 

Гамата LMB Fresh & Pure  се състои от една единствена прясна и чиста растителна съставка, в малки опаковки за свежест, за да се предотврати окисляване и бактериално замърсяване. Захранва се от високо ниво на естествена растителна енергия за повишаване способността на самовъзстановяване на кожата. Живите растителни ензими са жизненоважни за бърза абсорбция и дълготрайни резултати.

С естествени растителни екстракти. Без окисление. Без изкуствени консерванти.

С живи растителни ензими, които стимулират възстановяването

 

 LMB Програмата за естествена защита на косата

Свежи уникални съставки от чисти растителни екстракти с живи растителни ензими, които съдържат високо ниво на естествена растителна енергия за повишаване на способността на самовъзстановяване на фоликулите.

Ефективно решение за борба с прекомерната загуба на коса, предотвратява изтъняването на косата, насърчава растежа на нова коса, поддържа косата здрава, красива и блестяща.

 

Природни растителни добавки

 Растителните добавки на LMB съдържат мощна комбинация от натурални съставки.

Комбинирани в уникален бленд, тези добре познати съставки осигуряват жизнена подкрепа на тялото отвътре.