Le Mont Botanique

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Le Mont Botanique

LMB logo

Натурални ● Чисти ● Истински

 

Насладете се на всичко, което искате и от което се нуждаете за здрава и сияйна кожа.  Le Mont Botanique ви осигурява натурална и органична алтернатива, с която да дадете възможно най-доброто решение на вашата кожа. 

LMB се фокусира върху използването на природната енергия, съхранявана в ензимите на живите растения, с цел да се повиши естествената способност на кожата за регенериране, възстановявайки я до съвършенно здраве и младост. Серумите на марката са в специални херметични опаковки с малка доза, за да се предотврати окисляването и да останат свежи по всяко време, без химически консерванти.

 

След клинични тестове и сертифициране от IEC във Франция за положителни резултати, марката Le Mont Botanique стартира с изключителната си концепция за използване на свежа растителна енергия за ускоряване на самовъзстановяването, без изкуствени консерванти в малки херметични опаковки. Уникалната технология позволява активните съставки да се запазят живи, защото ефективността на всякакви естествени растителни формулировки е пряко свързана с това колко свежи са те и веднъж изложени на кислород, броят на живите растителни ензими в тях бързо намалява.

 

Съставките в продуктите са български, с най-високо качество и чистота.

 

Произвеждат се в малки количества, защото е от изключителна важност за бранда клиентите им да получават винаги свежа, чиста, истинска козметика.

 

Формулите на LMB не съдържат парабени, никакви химически консерванти, никакви тестове върху животни, никакви изкуствени оцветители или аромати.

 

LMB грижа за кожата

Le Mont Botanique създаде цялостна, естествена програма за активна грижа за кожата, която балансира структурата на кожата, възстановявайки я и запазвайки я трайно здрава и жизнена.

С чисти растителни екстракти. Без изкуствени консерванти.

Всяка формулировка е внимателно разработена, за да включи уникалните предимства на най-чистите, висококачествени растителни екстракти. Тези екстракти отделят естествени витамини и мощни, активни растителни ензими, жизненоважни за възстановяване и поддържане на здрава, сияйна кожа.

Тъй като всички естествени активни растителни екстракти, подбрани от LMB, притежават възстановяващите сили на природата, те се абсорбират по-бързо и естествено от кожата, отколкото химическите алтернативи, което води до по-безопасни, по-бързи и по-дълготрайни резултати.

 

Гамата LMB Fresh & Pure  се състои от една прясна,  супер мощна и 100% чиста растителна съставка, в малки опаковки за свежест. Директно насочена към повишаване на естествената способност за вътрешно самовъзстановяване на кожата. Използвайки живи растителни ензими, гамата пресни и чисти органични продукти на LMB естествено възстановява и поддържа здрава, млада кожа. LMB херметичната мини опаковка поддържа растителните ензими живи, предотвратява окисляването и бактериалното замърсяване. Супер бързото усвояване се дължи на съвместимостта му с биодинамичния ритъм на тялото.

 

С естествени растителни екстракти. Без окисление. Без изкуствени консерванти.

С живи растителни ензими, които стимулират възстановяването

 

LMB Програмата за естествена защита на косата

Естествени и ефективни природни програми за предотвратяване на косопад, насърчаване на растежа на косата и спомагане за поддържането на красива, блестяща и здрава коса.

Le Mont Botanique създаде цялостна програма против косопад, предназначена за борба с косопада и стимулиране на силен, здравословен растеж на косата.

Всеки продукт е внимателно формулиран, използвайки само най-чистите, висококачествени растителни екстракти и обогатен с ключови витамини, жизненоважни за предотвратяване на косопад и насърчаване и поддържане на здрав растеж на косата.

Всички естествени растителни екстракти, избрани от LMB, са съвместими с тялото, по-бързо и естествено се абсорбират от кожата, космения фоликул и корена, отколкото химическите алтернативи, което води до по-безопасни, по-бързи и по-дълготрайни резултати.

Подходящ както за мъже, така и за жени, положителните резултати могат да се видят само след четири до шест седмици. Доказано от Institut d’Expertise Clinique за подобряване на плътността и дебелината на косата в тримесечно клинично изпитване.

 

Природни растителни добавки

Растителните добавки на LMB съдържат мощна комбинация от натурални съставки.

Комбинирани в уникален бленд, тези добре познати съставки осигуряват жизнена подкрепа на тялото отвътре.