Le Mont Botanique

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Le Mont Botanique

LMB logo

Натурален ● Чист ● Истински

 

Насладете се на всичко, което искате и от което се нуждаете за здрава и сияйна кожа.  Le Mont Botanique ви осигурява натурална и органична алтернатива, с която да дадете възможно най-доброто решение на вашата кожа. 

LMB се фокусира върху използването на природната енергия, съхранявана в ензимите на живите растения, с цел да се повиши естествената способност на кожата за регенериране, възстановявайки я до съвършенно здраве и младост. Нашите серуми са в специални херметични опаковки с малка доза, за да се предотврати окисляването и да останат свежи по всяко време, без химически консерванти.

Формулите на LMB не съдържат парабени, никакви химически консерванти, никакви тестове върху животни, никакви изкуствени оцветители или аромати.

 

Гамата „Прясна,натурална активна козменика“ на Le Mont Botanique е напълно уникална. Освен че няма химически консерванти и сгъстители, формулировките на LMB са изключително ефективни, защото са пресни и съдържат живи растителни ензими, благодарение на малките херметически затворени опаковки, предотвратяващи бързото окисляване и замърсяване след отваряне.

 

Гамата LMB Fresh & Pure  се състои от една единствена прясна и чиста растителна съставка, в малки опаковки за свежест, за да се предотврати окисляване и бактериално замърсяване. Захранва се от високо ниво на естествена растителна енергия за повишаване способността на самовъзстановяване на кожата. Живите растителни ензими са жизненоважни за бърза абсорбция и дълготрайни резултати.

С естествени растителни екстракти. Без окисление. Без изкуствени консерванти.

С живи растителни ензими, които стимулират възстановяването

 

 LMB Програмата за естествена защита на косата

Свежи уникални съставки от чисти растителни екстракти с живи растителни ензими, които съдържат високо ниво на естествена растителна енергия за повишаване на способността на самовъзстановяване на фоликулите.

Ефективно решение за борба с прекомерната загуба на коса, предотвратява изтъняването на косата, насърчава растежа на нова коса, поддържа косата здрава, красива и блестяща.

 

Природни растителни добавки

 Растителните добавки на LMB съдържат мощна комбинация от натурални съставки.

Комбинирани в уникален бленд, тези добре познати съставки осигуряват жизнена подкрепа на тялото отвътре.