КОМПЛЕКТ 10 БРОЯ ЧЕТКИ ЗА ГРИМ

  • Марка: Bellapierre Cosmetics
  • Кат. номер: 182

Професионалните четки Bellapierre са направени от 100% естествени и висококачествени материали.

 

Четките са от много голямо значение за безупречното полагане на грима. Ние имаме  богата колекция от качествени професионални четки, независимо дали използвате компактен минерален грим или на прах.

 

Ние препоръчваме винаги да използвате специалните четки, предназначени за минерален грим. Минералните продукти дават отлични резултати, но тези резултати се постигат със специално пригодени за този тип грим четки. Това не е просто пускане на пазара на нови продукти, а по-скоро постигане на прецизен резултат. Тъй като минералните ни пигменти са много концентрирани, тяхното нанасяне изисква използване на по-малки количества с постепенно наслагване /при фондацията/. Това се постига с използване на Bellapierre четките за грим. Техните косъмчета поемат необходимото количество продукт за равномерно покритие, без акцентиране на порите или подчертаване на линии или бръчки, което може да се получи при наслагване с гъба или тампон.

 

Производител: Bellapierre Cosmetics

Тип продукт
Тип продукт
Лице, Устни, Очи
Доставка

Доставка

 

Стоките поръчани от вас се доставят с куриерски фирми Еконт и Спиди. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

 

За поръчки над 70.00 лв. доставката е безплатна за територията на България. Безплатна доставка се извършва само с куриерска фирма Спиди.

 

За доставки извън територията на Република България се изисква предварително заплащане по банков път, както на стойността на поръчаните продукти, така и на таксите за доставка. Моля да се свържете с нас, предварително, за да ви кажем точно каква ще е цената на доставката, която зависи от тежестта на стоките и дестинацията.

 

Доставките се извършват от 1 до 7 работни дни след потвърждаване на адреса и поръчката по телефон или имейл.  Всички заявки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 

Плащане

Поръчката може да бъде заплатена чрез: 

Наложен платеж

 

Заплащате в брой дължимата сума за стоката и цената на доставката на куриера след проверка на съдържанието на пратката. Всички поръчки се изпращат с опция "преглед". 

 

Стойността на доставка с куриерски фирми Еконт и Спиди не е включена в цената на продуктите и се заплаща при получаване на стоката. Тази стойност не е по-малка от 3.40 лв. на доставка. Чрез модула в онлайн магазина, доставката се начислява при завършване на поръчката.  

 

Важно: Когато заплащането е в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Клиентът получава фискален документ от Еконт Експрес ООД или Спиди АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

 

Банков превод

 

При плащане с банков превод цялата дължима сума за стоката и разходите по доставката трябва да бъдат заплатени в срок до 3 работни дни след направената покупка, в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана. Заплащането става след издаване на фактура от фирма Янис Л Трейдинг ЕООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на Янис Л Трейдинг ЕООД.

 

Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените начини да не е приложим ( проблем с  интернет или проблем с платформата).

 

Плащанията се извършват само в български лева.

Подобни продукти