Famille Mary

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Famille Mary

Famille Mary – висок клас пчелни продукти от Франция

 

Famille Mary е семеен бизнес с над 100 години опит в производството на мед, пчелно млечице, прополис и цветен прашец.

 

Компанията предлага богат асортимент от Първокласен пчелен мед от различни сортове , сред които и гурме, рядко предлагани от производителите. 

 

Медът Famille Mary е суров, непастьоризиран и нефилтриран. Той не е подлаган на термична обработка и се отличава със 100% запазена антиоксидантна и антимикробна активност.


Famille Mary е пионер в събирането на пчелно млечице от 1952 г. От тогава до сега, компанията предоставя на клиентите си от цял свят органично пчелно млечице с висока хранителна стойност. Пчелното млечице е известно с уникалния си хранителен състав и ценни свойства. То е източник на витамини, минерали, аминокиселини, ензими, както и антиоксидантни, антибактериални и антибиотични съединения.

Пчелното млечице Famille Mary се отличава с високи нива на антиоксиданти, потвърдени от анализи на Institut Européen des Antioxydants (IEA). То притежава сертификат, гарантиращ високата му антиоксидантна активност.

100% органично и сертифицирано от Ecocert France.

 

С грижа към природата

Famille Mary се фокусира върху екологичните ценности

 

- Опазването на пчелите чрез природозащитни практики, целящи запазване на биоразнообразието.

- Екологично производство. Използване на съвременни системи и производствени процеси, които не застрашават околната среда.

- Опаковки от рециклируеми материали с цел намаляване използването на природни ресурси.

 

През 2014 г. Famille Mary стартира подкрепяща акция като започва да дарява 1% от продажбите си на мед на Френския съюз на пчеларите  (UNAF) – първия пчеларски съюз във Франция, обединяващ 22 000 души.