еЛек

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

еЛек

еЛек е български бранд, който създава козметични  продукти, базирани на  разбирането за съвършенството на Природата и нейното благотворно въздействие върху здравето и красотата на човешкото тяло. Продукти приготвени изцяло от натурални и етерични масла, флорални води. Без консерванти, без сулфати, без парабени, без изкуствени багрила. Само естествени, растителни съставки с мощни анти-стареещи и подхранващи свойства, които кожата ни обича. За разлика от козметичните продукти, съдържащи големи количества химикали, които остават в тялото с течение на времето, причинявайки увреждане на телесните системи, растителните масла и билките подновяват младостта на кожата и помагат за премахване на токсините от нея.

 

Основните приоритети в производството на козметични продукти еЛек са:

Стриктно придържане към натуралния произход на съставките;

Запазване на уникалността на рецептите;

Представяне и разпространение на качествена козметика, изготвена изцяло от органични съставки;

Повишаване на информираността на клиентите по отношение на съвременните разбирания за здравословен начин на живот.

Продуктите не съдържат животински съставки. Не са тествани върху животни. Не съдържат петролни продукти и консерванти.

 

В козметичните продукти на еЛек грижата за кожата се фокусира върху подмладяване, обновяване и хидратиране чрез  естествени съставки като пшенични протеини, масло от карите, флорални води от лавандула и българска роза, коензим Q10, масло от пшенични кълнове и др.
Поглезете кожата си с висококачествена чиста и здравословна натурална козметика, събрала в себе си мощната лечебна сила на природата. И то българска. Нека подкрепяме българските производители! Това е важно за всички нас.