Действително ли Mane N Tail работи за растежа на косата?

Действително ли Mane N Tail работи за растежа на косата?
5 февруари 2020

Препоръките са впечатляващи, но дали всъщност работи? Научете повече за Mane N Tail.

 

Какво е Mane N Tail

 

Брандът Mane N Tail се произвежда от Straight Arrow и е на пазара от доста време. Създаден е във ферма за коне в Ню Джърси. Първоначално шампоаните и балсами Mane N Tail са били насочени към конете, за да поддържат техните гриви и опашки да изглеждат добре на изложенията. Впоследствие е открито, че продуктите имат впечатляващо действие и върху човешката коса. В допълнение към оригиналния шампоан и балсам, Straight Arrow прави и стилизиращи кремове, маски и спрейове за коса и крем за ръце и нокти.

 

Как действа Mane ´n Tail

 

Растеж и заздравяване на косата с Mane и Tail се наблюдава при редовно използване на шампоана и балсама. Те подхранват и кондиционират косата и скалпа. Чрез почистване и третиране дълбоко до скалпа, където расте новата коса, продуктите насърчават и поддържат здрав растеж на косата. Продуктите за растеж на косата Mane и Tail работят върху всички видове коса, включително боядисана, отпусната и къдрена.

 

Основни съставки и ползи

 

Формулите в шампоана за растеж на коса Mane ´n Tail съдържат смес от обогатени с протеини формули за устойчивост и мекота на косата и са подсилени с овлажнители и емолиенти, които подобряват блясъка и управляемостта на косата при всяко измиване. Балсамът за растеж на косата Mane и Tail е обогатен с натурални масла, които поддържат и подхранват, като същевременно овлажняват сухата или повредена коса. Крайният резултат е мека, лесна за разресване,  по-дълга и здрава във времето коса.

 

Но тези твърдения не са само на производителите. Потребителите говорят с възторг за Mane N Tail, казвайки, че шампоанът насърчава растежа на косата и я прави по-гъста, блестяща и здрава.

Дженифър Анистън винаги споменава името Mane N Tail, когато я питат как поддържа косата си да изглежда толкова приказно. Да, коприненият блясък на косата й се дължи на Mane ´n Tail! Mane ´n Tail категорично си е спечелил и други видни поклонници през годините. Сред феновете на тази марка са и Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър, Деми Мур и др.

  

Отзиви

 

Дали Mane N Tail наистина работи за растежа на косата? Ако отзивите на уебсайта на Mane N Tail са някакви индикации, отговорът е силно ДА! Клиенти пишат, че няколко месеца след като за първи път са опитали продукта, "косата им е пораснала толкова много, дори имат красиви бебешки косми !" На някои сайтове обаче шампоанът за растеж на коса Main and Tail получава по-смесени отзиви. Жените казват, че шампоанът прави косата им „груба на пипане“, а краищата им - сухи. Други жени са имали по-голям успех като са смесвали шампоана с другите си любими продукти за коса, тъй като шампоанът Mane N Tail е „свръх мощен, сгъстяващ продукт “.

 

Отзивите за балсам за растеж на коса Mane и Tail също са смесени. Някои жени казват, че усещат косата си суха. Повечето жени обаче са имали много положителен опит. Казват, че балсамът е "единственото нещо, което прави косата им лесна за разресване " и я "подхранва".

Това са отзиви в американски сайтове, където тези продукти са добре познати и се продават отдавна.

 

Изглежда, че шампоанът действа по различен начин на различните хора. Както и с други козметични продукти като кремове, маски, серуми, шампоани, балсами за коса и др., няма как ефектът да е един и същ за всеки човек. В случая за всяка коса. Да не забравяме, че всеки човек е уникален.

Така, че без да опитаме, няма как да знаем дали даден продукт е подходящ за нас конкретно.

 

И все пак, коя жена не би искала коса като тази на Дженифър Анистън? Ами ако всъщност може да е толкова лесно?

 

 

 

Погрижете се за кожата си днес, за да е красива тя утре!

„Единственият начин да живееш дълго е да остарееш.“ Тази стара максима е абсолютно вярна, но кой иска да остарява? Е, няма как да предотвратим този естествен процес, но е във възможностите ни да го забавим и въпреки възрастта, да изглеждаме перфектно!

прочети още