Colway

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Colway

Козметиката на Colway е най-висша биотехнология с прилагането на рибен колаген там, където другите козметични фирми използват растителни протеини или синтетични полимери. Козметичната серия Colway е триумфално завръщане на колагена в кремовете против бръчки след като козметичните концерни, работещи с животински колаген, се отказаха от него.

 

Живият биологично активен рибен колаген е най-забележителното козметично откритие на XXI век. Световната козметология отдавна жадуваше за неинвазивен, трансдермален колаген. За еликсир на младостта.

Изнамирането на метода за хидратация на рибения колаген е едно от най-големите открития на световната медицина, козметология и биотехнология.

 

Продуктите от разпадането на рибения колаген проникват през междуклетъчното пространство на организма и стимулират фибробластите да увеличат производството на собствен колаген. Нито един друг козметичен препарат в света не притежава тази способност! Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби. Този готов козметичен продукт няма нищо общо с досега познатите колагенови хидролизати, които всъщност са „пептидна мърша”. Той е жив белтък. Той е революция! Произвежда се от 2004 г. само на гданското крайбрежие и никъде другаде по света. Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор на колаген и еластин. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти.

Серията Colway притежава ненадминато богатство на активни субстанции. Тези продукти са създадени с най-новите биотехнологични открития и най-скъпите компоненти в света.