Bellapierre Cosmetics

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

Bellapierre Cosmetics

Bellapierre Cosmetics е висококачествен, 100% натурален минерален грим, който може да задоволи и най-високите изисквания и стандарти.

 

Този грим притежава антиоксидантни, противоалергични и противовъзпалителни свойства и съдържа естествена UVA и UVB защита. 

Не съдържа талк, масла, добавки, пълнители и потенциално вредни съставки.

Не е комедогенен и не запушва порите.

Подходящ за всички типове кожа включително чувствителна, алергична и проблемна кожа, кожа страдаща от акне, розацея или склонна към кожно раздразнение.

 

Минералният грим Bellapierre е изключително добро решение за зряла кожа, тъй като намалява появата на фини линии и бръчки, покрива несъвършенствата, и прави кожата на лицето да изглежда с характерната за младостта свежест и сияние.

Минералният грим Bellapierre подобрява състоянието на кожата, осигурява й перфектно покритие и безупречен грим. Този грим широко се препоръчва от гримьори и дерматолози.

 

С Bellapierre Cosmetics ще направите най-добрият избор за вашите очи, устни и кожа. Имате богат избор от великолепни цветове за естествен или драматичен вид. Фон дьо тените са невероятни, палитрите съдържат зашеметяващи нюанси, червилата стимулират производството на колаген и хиалурон, бронзери и флуиди за разкошно, секси сияние, професионални четки за грим.