ARVENA

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

ARVENA

ARVENA е ръчно произведена българска козметика, произведена в артижън /занаятчийска/ лаборатория, една от първите по рода си в България. Това е ботаническа грижа за кожата, използват се естествени, растителни, иновативни, патентовани и сертифицирани органични съставки.

 

Вдъхновени от природата, ботаниката и холистичния начин на живот, в ARVENA създадават продукти за здрава и сияйна кожа, като се доверяват на силата на чистите растителни съставки. Част от тях се екстрактират лично в тяхната лаборатория - над 80% органичен състав и 100% натурален във всеки един продукт. Някои от съставките се отглеждат на местно ниво, като се използват органични или диворастящи растения, когато е възможно.

 

Формулирани и изпитвани в продължение на години, продуктите на ARVENA са мултифункционални. Те съдържат мощни растителни съставки, които допълнително опростяват козметичната рутина, намаляват отпадъците и прекомерната консумация - идея насърчавана от съвременната индустрия за красота: По-малко е повече As simple as possible.

 

В ARVENA  се отнасят към грижата за кожата като към ритуал - покана да забавим темпото и да се свържем със себе си.