Активен въглен на прах за избелване на зъби

  • Кат. номер: 31

Пудра от активен кокосов въглен за избелване на зъби.

 

  • НАТУРАЛНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ. Активният кокосов въглен избелва зъбите без използването на химикали или увреждащи емайла техники за избелване и предлага бързи резултати.
  • ЕФЕКТИВНО ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА И ПЛАКИ.  Кокосовият въглен се свързва с токсините, плаката, хранителните частици и повърхностните петна, които се отстраняват при изплакване на устата с вода. Независимо дали са петна от кафе, цигари или вино, пудрата с активен въглен прави чудеса!
  • БЕЗОПАСНО И ЩАДЯЩО ЗЪБИТЕ ИЗБЕЛВАНЕ. Тъй като е високо ефективен и направен само от чисти съставки, избелващата пудра от черен въглен действа щадящо на емайла и е идеална дори за хора с чувствителни зъби.
  • АНТИБАКТЕРИАЛНИ СВОЙСТВА И СВЕЖ ДЪХ. С лек ментов аромат, избелващата пудра помага в предотвратяването на кариес и гингивит, като елиминира микробите и бактериите, които не само причиняват лоша миризма, но и съсипват зъбния емайл.

 

Начин на употреба:

Поставете малко пудра в дланта си с помощта на лъжичка. Намокрете четката за зъби и я потопете в пудрата. Търкайте зъбите около две минути, след което изплакнете устата обилно с вода. Измийте четката и изтъркайте зъбите с чиста четка, за да отстраните остатъците от пудра по зъбите. Изплакнете отново с вода.

За оптимални резултати използвайте активния кокосов въглен два пъти дневно. Видими резултати след 3 - 7 дни.

Да не се поглъща! Само за външна употреба!

 

100% чист активен въглен на прах от кокосови черупки.

За перфектна блестяща усмивка!

 

Опаковка: 30 гр.

 

Доставка до 3 работни дни

Доставка

Доставка

 

Стоките поръчани от вас се доставят с куриерски фирми Еконт и Спиди. Поръчката ви  може да бъде доставена до всяка точка в България - до адрес или до поискване в офис на куриера.

 

За поръчки над 70.00 лв. доставката е безплатна за територията на България. Безплатна доставка се извършва само с куриерска фирма Спиди.

 

За доставки извън територията на Република България се изисква предварително заплащане по банков път, както на стойността на поръчаните продукти, така и на таксите за доставка. Моля да се свържете с нас, предварително, за да ви кажем точно каква ще е цената на доставката, която зависи от тежестта на стоките и дестинацията.

 

Доставките се извършват от 1 до 7 работни дни след потвърждаване на адреса и поръчката по телефон или имейл.  Всички заявки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. 

Плащане

Поръчката може да бъде заплатена чрез: 

Наложен платеж

 

Заплащате в брой дължимата сума за стоката и цената на доставката на куриера след проверка на съдържанието на пратката. Всички поръчки се изпращат с опция "преглед". 

 

Стойността на доставка с куриерски фирми Еконт и Спиди не е включена в цената на продуктите и се заплаща при получаване на стоката. Тази стойност не е по-малка от 3.40 лв. на доставка. Чрез модула в онлайн магазина, доставката се начислява при завършване на поръчката.  

 

Важно: Когато заплащането е в брой при доставка се използва пощенски паричен превод (ППП). Клиентът получава фискален документ от Еконт Експрес ООД или Спиди АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

 

Банков превод

 

При плащане с банков превод цялата дължима сума за стоката и разходите по доставката трябва да бъдат заплатени в срок до 3 работни дни след направената покупка, в противен случай поръчката ще бъде автоматично анулирана. Заплащането става след издаване на фактура от фирма Янис Л Трейдинг ЕООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на Янис Л Трейдинг ЕООД.

 

Моля, имайте предвид, че в определени случаи е възможно някой от изброените начини да не е приложим ( проблем с  интернет или проблем с платформата).

 

Плащанията се извършват само в български лева.

Подобни продукти